Красен Кралев: Проф. Анастас Герджиков е личност, която гради и обединява

"Той е личност, която може да донесе мир, спокойствие и стабилност в България", написа Кралев във Фейсбук

Варна посрещна професор Герджиков! Нашият кандидат за президент е всичко, което Радев не е - високо ерудиран човек, истински обединител на нацията! Toва написа Красен Кралев на профила си във фейсбук.

"Познавам професор Анастас Герджиков от 20 години. Той е личност, която може да донесе мир, спокойствие и стабилност в България. Изключително балансиран и позитивен човек. Добър и благ човек, но в моменти на криза става твърд и решителен. Личност, която гради и обединява", посочва още Кралев в своята публикация.

Проф. Анастас Герджиков изрази при срещата си с жителите на Варна своята убеденост, че ако спечели изборите за държавен глава, ще направи всичко възможно партиите, които ще влязат в следващото Народно събрание, да успеят да съставят правителство. По думите му сега, в ситуацията на здравна криза заради коронавируса и шоково увеличение на цените, повече от всякога е необходим работещ парламент, който да приеме важни икономически мерки за подпомагане на бизнеса и гражданите.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"