На Тича се надяват да уредят вратар за Купата на България

Ако жълтата карта на Чанович не пристигне до няколко дни, ще бъдат изискана по служебен път

Новото попълнение в редиците на Черно море Александър Чанович все още не не е получил права за "А" група. Жълтата карта на футболиста, който за последно е играл в сръбската втора лига за Йединство Путеви, все още не е пристигнала. От Тича уточниха пред varnautre.bg, че не се притесняват за уреждането на футболиста, тъй като ако документите не пристигне до няколко дни, ще бъдат изискани по служебен път, което ще отнеме около седмица.

Наставникът Никола Спасов се надява всичко около картотекирането на Чанович да премине добре, за да може да пази още в мача с Локо (ГО) на 21 февруари от турнира за Купата на България. Ако това не се случи на вратата ще застане Илия Николов, а сърбинът ще дебютира срещу Славия за първенство на 27 февруари.

Привличането на сръбския страж, който е носил екипа на Брегалница (Щип) именно при Никола Спасов, бе продиктувано от решението на Илко Пиргов да се раздели с Черно море и да подпише с Берое. Основният вратар на "моряците" Георги Китанов все още не е напълно възстановен от
контузията, която получи в мача със "заралии" през есента и няма да може да се завърне в игра може би още месец.