В Спартак гледат към осмото място

ВИДЕО: Не виждам нищо лошо за стимулиране от страна на трети отбор, но такива засега няма

Наставникът на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела, сподели в отбора са си поставили нова цел и тя е свързана с предстоящия мач с Витоша (Бистрица). Треньорът бе категоричен, че няма да влиза в уговорки, а ще гони задължителна победа в събота, тъй като амбициите му са Спартак да завърши сезона на 8-ото място.

"Мачът с Витоша (Бистрица) не е протоколен, въпреки че успяхме да се спасим. Сега имаме нова цел - да се класираме на осмото място. Заредени сме с нова амбиция и тя е да си вземем последния мач. Искам да благодаря на всички момчета, че проявиха характер, морал и успяхме да запазим мястото си в групата. Не беше никак лесно, поради факта, че започнахме с минимален точков актив. Искам да кажа на всички разбирачи, плювалници, че негативизма не носи нищо добро. Ако могат да бъдат по-положителни и да се радват на успехите, независимо дали ни обичат или не, ще се чувстват много по-добре. Пожелавам им да работят повече, за да могат да се усъвършенстват и да стигнат до нива, с които да са задоволени. В това число включвам и медиите. В началото тръгнахме по един начин, а след това и вие се уверихте, че работата ни беше ясна и точна", сподели Атанасов.

"Няма как да кажем, че ще бием Бистрица на 100%, но самото поведение на футболистите ще покаже, че нагласата им е за три точки. Не ме интересува тима на Витоша, нито ще се съобразяваме с тях или който и да е отбор. Никога не съм влизал в уговорки. Ако има някой да излезе и да каже, има ли отбор, който съм водил, и да съм бил в схеми. Може да съм най-слабият треньор, но няма да вляза в уговорки. За сега няма индикации за премиране от трети отбор за успех над отбора от Бистрица", каза още Орела.