Денчев: Престоят ми в Спартак бе ползотворен

ВИДЕО: Има интерес, но все още нямам конкретно предложение от друг отбор, каза вратарят на "соколите"

Вратарят на Спартак 1918 и бивш страж на Черно море Петър Денчев сподели, че е възхитен от клубната принадлежност на част от хората, с които се бори рамо до рамо за запазването на професионалния статуд на "соколите" през пролетта. Той определи престоя си на Коритото като ползотворно и благодари за професионалното отношение на съотборниците си и целия треньорски щаб.

"Опровергахме всички, който казваха, че няма да се получат нещата и оцеляхме. Те може би са имали право да мислят така, предвид историята на Спартак в последните години, но ние ги оборихме. Възхитен съм от чистата съвест и клубната принадлежност, на която станах свидетел при "соколите". Това все по-рядко се вижда в днешно време. Визирам треньора Атанас Атанасов, Илко Станчев, Генко Славов, Радо Тодоров, Влади Мирчев и капитана Траян Дянков. Това са едни хора, които имат своята клубна принадлежност и през цялото време бяха фактори в съблекалнята. Без значение, кой колко е играл. Те оказваха голямо влияние върху всички", сподели Денчев.

"Престоят ми в Спартак ми даде много, с оглед на тежката травма, която имах. Трябваха ми игрови минути, знаете, че това е най-важното за един футболист. Не знам дали ще продължа да играя за този отбор, но престоят ми в Спартак си заслужаваше", коментира бившият футболист на Черно море.

Той сподели още, че има интерес към него, но все още няма конкретно предложение от друг отбор.