Орела: Докато базите не се върнат на Спартак, нищо добро не чака "соколите"

Спорт

15-05-2014, 12:56

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Спартак гледат към осмото място

ВИДЕО: Още през лятото казах на Диян Дончев, че по този начин, по който искат да станат нещата, няма как да се получат

"Докато базите не се върнат на Спартак, нищо добро не чака "соколите", сподели наставникът на варненци Атанас Атанасов - Орела на редовната си пресконференция днес. Той благодари на феновете, който се върнаха на стадиона, за подкрепата през целия втори полусезон.

"Доказахме на всички, че Спартак Варна обединен с публиката си, колкото и да бе малобройна тя, успя да си изпълни целта, която си поставихме. Искам от името на футболистите да им благодаря. Смятам, че не сме ги подвели. Феновете трябва да си подкрепят отбора, който и да е в клуба. Този отбор е Спартак Варна, независимо, кои са собствениците. Вярно е, че не можеш да разбереш кой какъв е в Спартак. В момента има един Управителен съвет, който си е легитимен и в момента управляват клуба".

"Знаете, че имотите на клуба са на друг собственик. Докато тези имоти, или по-точно базите на Спартак, не са на клуба, нищо добро не чака "соколите". Няма как да се яви някой инвеститор, който да дава пари за нещо, което не е негово. След като вземеш клуба да го издържаш трябва да разполагаш с имотите. При сегашното объркано положение няма кой да инвестира. Благодарение на кмета Иван Портних влязоха някакви средства, които ни дадоха възможност да работим в някакви нормални условия, колко са нормани обаче е отделен въпрос. При всички положения това беше водещото, за да има отбор", припомни Орела.

"Още през лятото казах на Диян Дончев, че по този начин, по който искат да станат нещата, няма как да се получат. И то си пролича. Който и да вземеш в такава обстановка, нямаше да се получат нещата", сподели Атанас Атанасов.