Иван Минчев: Предпочетох Спартак заради целите

ВИДЕО: Организацията в Спартак е на ниво "А" група, сподели пък Валентин Веселинов

Нисичкият халф на Спартак Иван Минчев, който до този момент е един от най-перспективните футболисти присъединил съм към лагера на соколите през зимната подготовка смята, че ако отборът стартира добре първенството може да се класира в петицата. Той разкри, кое го е накарало да предпочете Спартак пред елитния тим на Любимец.

"Така се стекоха обстоятелствата. В Любимец се прави нов отбор. Всички момчета си тръгнаха. Там положението ще е трудно, тъй като на 100% отборът ще изпадне. Предпочетох тук, защото Спартак има цели пред отбора. Ако направим един добър старт ще влезем в първите 5 отбора. Ние сме добър колектив”.

Колегата му Валентин Веселинов, който се възстановява от операция на херния се съгласи с казаното от Минчев, като допълни, че организацията в Спартак е на ниво "А" група.

"Така преценихме и мислим, че тук ще ни е по-добре. Организацията е на ниво отбор от Елита. Иначе не ги познавам още момчетата. Първите ми впечатления са много добри.Постижимо е да сме сред първите 5 отбора .До края на седмицата съм на облекчен режим и другата започвам наравно с останалите”, коментира Веселинов.