Орела: Най-голямата ни трансферна цел в Спартак са феновете

ВИДЕО: Вижте всичко, което каза треньорът на "соколите"

Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела разкри коя е най-голямата тренсферна цел на соколите през пролетния дял от шампионата. Това обаче не е футболист, който иска в отбора, а завръщането на феновете на Коритото. Орела разкри, че вече е провел няколко срещи с тарторите от агитката на Спартак и сподели, че има индикации това да се случи още във втория кръг от шампионата при домакинството на Пирин Разлог. Атанасов говори и за представянето на неговите възпитаници в мача срещу Арарат Ереван на старта на турнира Албена къп, загубен нелепо от варненци с 0:1.

„Имаме да работим върху много неща. Старанието и желанието беше на нужното ниво. Теренът не бе най-подходящият. Важното е да работим върху синхрона. Отборът ни има качества. Негативите са доста. Говорим си ги в отбора. Има неща за изчистване, за да изглеждаме по добър начин. Преговаряме с опитен футболист нападател, който трябва да даде отговор до края на седмицата. Янаки Смирнов днес или утре ще е опериран и на 20-ия ден ще започне подготовка с отбора. Най-големият трансфер, който искам да направим е връщането на феновете. Имах много разговори с тях. Те върнат ли се, ние ще сме юмрук, с който всеки ще се съобразява”, коментира Атанас Атанасов-Орела, като добави, че на теория селекцията е приключила, с изключение на нападателя, който се чака.

Стана ясно още, че един от най-опитните футболисти на Спартак 1918 Радо Тодоров вече е подписал договор и ще бъде част от отбора през пролетта. Днес договор със соколите ще подпише и Валентин Веселинов, който разтрогна с Любимец.

Вижте какво още каза Орела на пресконференцията днес: