Изгонен от Гонзо се завръща на "Тича"

Връща си за срама от преди близо година

Изгоненият скандално от Черно море вратар Иван Караджов ще се завърне на "Тича" утре. Караджов бе част от моряците тази година за едва пет дни, след като през януари бе отпратен от Гонзо за това, че е нарушавал дисциплината в отбора. През зимната подготовка през миналия сезон Гонзо бе спипал няколко от футболистите на Черно море в заведение по малките часове на нощта. Още на следващия ден той не се поколеба и отпрати смятания за сигурно ново попълнение бивш вратар на ЦСКА, като наложи и вечерен час в отбора, който по-късно бе отменен.

Така и не стана ясно обаче защо точно Караджов опра пешкира тогава, но със сигурност тази събота вратарят на Берое ще се опита да си върне на Гонзо за срама, който понесе преди близо година. Така стражът на Берое има още една причина да е мобилизиран на 100% в утрешния мач на Тича.

Тимът от Стара Загора гостува на Черно море утре от 13 ч.. Този двубой е от изключително важно значение за Гонзо и "моряците", тъй като варненци и Берое се борят за седмото място в класирането. Разликата между двата тима е само една точка и поради тази причина Морето ще се хвърли здраво, за да вземат три точки от прекия си конкурент.