Черно море без селекция през зимата

Гонзо не планира подсилване на полусезона

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов не планира да подсилва тима си през зимата. Почти сигурно селекция на "Тича" няма да има или ако все пак се стигне до някакъв трансфер, то ще е максимум на един, двама играчи, но това е малко вероятно да се случи.

Гонзо е доволен от представянето на моряците, които разполагат с балансиран и хомогенен състав. Иванов планира да даде повече шанс на юноши на клуба, които постепенно да налага в първия отбор. Наставникът на варненци е гледал няколко предложени му от различни мениджъри чуждестранни играчи, но той не е останал особено впечатлен от видяното.

В същото време Гонзо пла­нира да се раздели с двама играчи, като бройката им може и да нарасне. Според запознати единият от тях почти сигурно ще е централният защитник Росен Колев. Въпреки че младият специалист възнамерява да му даде шанс до края на годината, Иванов едва ли ще си промени мнението за юношата на ЦСКА.

Треньорът ще има среща с ръководството след последния мач на тима за годината в средата на декември и тогава ще стане ясно кои играчи няма да носят повече екипа на Черно море и дали наистина няма да бъдат привличани нови попълнения.