Геша: Това, което прави Спартак и футболистите, е повече от очакваното

Една нелепа грешка ни лиши от победата, каза още наставникът на "соколите"

Треньорът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша е доволен от показаното от футболистите в двубоя с Академик (Свищов). Соколите завършиха наравно 1:1 на Коритото, като реализираха изравнителното попадения в продължението на срещата. Геша бе категоричен, че показаното до тук от отбора е надминало очакванията му.

"Заслужавахме да победим, но не се получи. В даден момент дори бяхме заплашени да загубим срещата, но успяхме да вземем точка. Доволен съм от момчетата, всички се раздадоха максимално. Създадохме много положения и като цяло играхме добре. Една нелепа грешка може да те обезкуражи, така е във футбола. Не смятам, че е станало кой знае какво. Това, което прави Спартак и футболистите, е повече от очакваното", завърши Геша.

Днес футболистите почиват, а от утре започват подготовка. Предвид паузата в шампионата, заради националния отбор, соколите ще наблегнат на физическите натоварвания. До този момент варненци не са уговорили контролна среща, като по всяка вероятност такава няма да има, тъй като Геша иска да навакса пропуснатото в подготовката преди началото на сезона.