Бивш левскар: Добрият резултат срещу Левски ще е от голяма полза за Гонзо

Черно море е в зоната на изпадащите, но си остава отбор с традиция и столичани не трябва да се подвеждат, смята Петър Курдов

Бившият нападател на Левски Петър Курдов заяви преди гостуването на сините на Черно море във Варна, че Гонзо няма да изпитва никакви чувства към синия тим по време на мача.

"Това, което до момента се забелязва, определено не впечатлява футболната общественост и най-вече запалянковците на Левски. Надявам се в предстоящия мач в събота да излезем победители, независимо че в последните години традиционно се играе доста трудно на "Тича". Черно море е в зоната на изпадащите, но си остава отбор с традиция и столичани не трябва да се подвеждат. Мисля, че зарядът и за двамата старши треньори ще е еднакво голям. Ако трябва да съм честен, не мисля, че Георги ще излезе с някакви чувства, тъй като го познавам добре. Той е професионалист и достоен левскар. Така, че в такъв двубой едва ли някой ще се отдаде на чувства, защото реалностите са съвсем други. Добрият резултат ще е от голяма полза за Георги", заяви той пред Тема Спорт.