Куката изгледа тренировката на Черно море

Звездата на най-гледания български сериял "Под прикритие" Мариан Вълев – Куката изгледа тренировката на децата, родени през 1998 г., в СК Тринити парк. Както вече Varnautre.bg писа, най-известният мафиот на малкия екран Росен - Куката ще бъде гост на международния турнир "Бултекс Къп", в който ще вземе участие отборът на Черно море. Надпреварата, която ще се проведе от 3 до 7 април на стадион "Младост" във Варна, се очаква с голям интерес в морската столица.

Освен младите "моряци" в турнира ще участват румънският Стяуа (Букурещ), турският Галатасарай, сръбският Рад (Белград) и норвежкият Берген. В надпреварата ще вземат участие и 3 от водещите ни отбори в тази възраст у нас - ЦСКА, Славия и Ботев Пд.

Треньор на младите "моряци" е Калоян Георгиев, който е и главен инициатор на проявата, а организатори на събитието са братята Станимир и Иван Иванови.

„За мен е удоволствие да зарадвам децата, за това приех и съм щастлив, че съм приятел на турнира”, каза Мариан, който сподели, че ще присъства и на официалната пресконференция на турнира на 3 април.