Младшата на Черно море падна от Ботев (Враца)

"Моряците" отстъпиха с 0:1 под Аспаруховия мост

Изненадващо поражение претърпя младшата възраст на Черно море в Елитната ни група до 17 г. В среща от 17-ия кръг моряците допуснаха домакинска загуба с 0:1 от последния в класиране Ботев (Враца). Варненци превъзхождаха тотално своя съперник , като целия мач играха пред вратата на гостите, но гол така и не падна.

И след поредицата от пропуски и мелета се стигна до 71-вата мин, когато при една от редките си контраатаки Ботев стигна до едва втората си победа в първенството с гол на Милев. Наставникът на Черно море Иван Николов заяви пред клубния сайт ,че това е най-слабия мач на неговите възпитаници през последните няколко години. Той отдава загубата на подценяването и липсата на концентрация пред гола, но ще вземе необходимите мерки за да върне момчетата на победния път.

Съставът на Черно море: Атанас Найденов, Мартин Костадинов, Даниел Димитров/50-Кадир Кадир/, Ангел Стоянов/72-Емил Илиев/, Преслав Дошков,Стефан Иванов,Александър Йовчев,Александър Попов, Стефан Калчев/62-Никола Радушев/,Антон Славков, Кристиян Пешков.