Гонзо решава за Камазола непосредствено преди мача

Черно море търси терен за тренировка в София

Треньора на Черно море Георги Иванов вече е наясно с групата за гостуването на Славия на стадиона в "Овча купел". От няколко дни бразилският полузащитник Самуел Камазола се подготвя наравно със съотборниците си и няма проблем с натоварванията и със сигурност ще пътува за столицата. Вероятно в събота преди мача Георги Иванов ще реши на място дали Камазола да влезе като титуляр или да остане резерва. Той за последно игра на 28 ноември миналата година, при победата с 2:0 над "Миньор".

Коста Янев обаче продължава да страда от контузията си. Той продължава с физиотерапията и фитнеса, но прогнозите за него са твърде неблагоприятни, макар че щабът разчита да го вдигне на крака за срещата с "белите" от 18-ия кръг на "А" група, която е в събота от 15,30 ч.

На днешното занимание, което се проведе на стадион "Младост" треньорът Георги Иванов наблегна на интензивно занимание, в което тимът отработи различни тактически варианти. След това спецът направи възстановяване в курорта Св.св. Константин и Елена. В четвъртък е предвидена още 1 тренировка, а за столицата се пътува в петък. Възможно е наставникът да проведе и занимание в София, ако се намери подходящ терен.