Тодор Марев: Дано бързо излезем от тази криза

Черноморският дух ще надделее, смята легендата на Черно море

Легендата на Черно море Тодор Марев сподели, че е изненадан от загубата на варненци от тима на Етър (0:1). Според рекордьорът по изиграни мачове в историята на "моряците", никой не е очаквал Етър да играе по този начин на Тича.

„Изненадам съм от загубата. До колкото разбрах от медиите и Гонзо е изненадан. Никой не е очаквал Етър да играе по този начин. Те сформираха отбор в последните дни преди началото на пролетния дял от шампионата и нямаше как да ги разузнаем. Направили са добър тим, не е случайно, че имат две победи. Информацията за този съперник бе малка и това оказа влияние в мача. Допускам, че имаше и лека доза подценяване, тъй като великотърновци бяха последни, което ни изигра лоша шега”, смята Марев.

Легендарният защитник на Черно море е оптимист, че моряците ще излязат от кризата. „Определено има срив след тези загубени точки у дома. Сега е момента Гонзо да вдигне духа в отбора, тъй като това е моментно състояние. Надявам се, че още в следващия мач ще излезем от тази мини криза, която ни е налегнала. Оптимист съм, че черноморският дух ще надделее”, каза за Varnautre.bg треньорът в школата на Морето.

Относно предстоящото гостуване на Славия Марев сподели – “Във всеки следващ мач трябва да вземаме точки, това ще внесе спокойствие във футболистите и треньорския щаб и ще свали напрежението. Очаквам още в мача с "белите" да се представим на ниво и най-важното е да не загубим”, каза Марев.