Професионалисти се класираха за финалите на Коледния турнир

Футболисти на Локо (Пд) и Черно море излизат един срещу друг на полуфиналите на надпреварата

Станаха ясни имената на финалистите в най-големия турнир в морската столица. Както вече стана ясно, 50 отбора се пуснаха в надпреварата по футбол на малки вратички във Варна - Modera Cup, който стартира в петък в зала "Владислав" на СК Черно море. След изключително оспорвани двубои, в първите два дни от надпреварата, за полуфиналите се класираха тимовете на Крам Комерс, Извънземните, Коч Юнайтед и Навирачите.

В първата среща за място на финала ще спорят тимовете на Крам Комерс и Извънземните, а в другата - един срещу друг излизат професионални футболисти. Навирачите със Сашо Александров и Румен Николов в състава ще премерят сили с тима на Марин Петров, Николай Станков – Деко и Владо Мирчев. Последният в момента е без отбор, като за последно игра в Казакстан. Мирчев рита в Шампионската лига, където с екипа на БАТЕ Борисов дори излезе като титуляр на "Сантяго Бернабеу" срещу европейския гранд Реал Мадрид. Деко в момента носи екипа на Локо (Пд), а Марин Петров е без отбор, след като до скоро бе футболист на „смърфовете”.

Първият полуфинал между Крам Комерс и Извънземните е от 12 ч., а срещата очаквана с най-голям интерес между тимовете на Коч Юнайтед и Навирачите е от 13 ч. Финалът на турнира е от 16 ч., като срещите ще се играят в СК „Тринити парк”.