"Навирачите" отстраниха шампиона на България по футзал

Отборът на Румен Николов и Сашо Александров победиха Гранд Про с 4:2

50 отбора се пуснаха в най-очаквания турнир по футбол на малки вратички във Варна, който стартира в зала „Владислав” на СК Черно море. Както вече писахме, в Коледния турнир Modera Cup ще се пуснат много професионални футболисти, което прави надпреварата доста интересна за феновете на футбола в морската столица. В най-интригуващия мач днес, „Навирачите” отстраниха един от фаворитите за спечелване на надпреварата Гранд Про, който е шампион на България по футзал. Тима на „професионалистите” бе подсилен от футболистите на Спартак 1918 Мартин Димов и Васко Боев, както и опитния Калоян Генчев.

"Навирачите" пък бяха съставени от бивши и настоящи футболисти на Черно море. В състава личаха имената на десния краен защитник на Черно море Сашо Александров, както и бившият футболист на моряците и настоящ на Нефтохимик - Румен Николов. Освен тях в тима бяха и юношите Красен Костов, Свилен Иванов, Христо Маринов, Свилен Георгиев, Михаил Михалев, както и таланта излязъл от школата на Спартак (Варна) - Генади Луго.

Хеттрик за победителите реализира Сашко Александров, а Румен Николов се отчете с едно попадение и две асистенции.

Надпреварата продължава и утре, когато в битката за първото място ще се пуснат 13 тима. В понеделник от 12 и 13 ч. са полуфиналите, а големият финал е от 16 ч. Срещите ще се проведат в СК „Тринити парк”.