Футболисти на Спартак, Черно море, Славия и Локо (Пд) се пускат в коледен турнир

Почти всички отбори от градското първенство по футзал също вече заявиха участие

34 отбора до този момент са заявили участие в очаквания с най-голям интерес футболен турнир във Варна. Втората по рода си коледна надпревара за купата на Modera coffe, ще се проведе от 20 до 23 декември. Срещите ще се играят в зала Владислав на СК „Черно море“ в морската столица. Полуфиналите от турнира и големият финал пък ще се играят в единствения покрит спортен комплекс игрище с изкуствена трева Тринити парк.

Както вече стана ясно, таксата за участие е 45 лв. а записванията ще продължат до 17 декември. На 17 от 19 ч. в Модера кафе Техникумите ще се проведе и техническата конференция.

Това е най-силният футболен турнир, който някога се е провеждал в морската столица. В надпреварата ще е пуснат много действащи професионални футболисти, като ще има много играчи на двата варненски тима Черно море и Спартак. Освен тях представители от отборите на Локо (Пд), Славия и други професионални клуба ще се включат в турнира. Освен това в състезанието ще се пуснат и почти всички отбори от градското първенство по футзал на Варна, между които и шампионът на България Гранд Про.

В надпреварата ще участват и отбора на Феър плей, който е съставен само от таланти на ФК Феърплей, която е първата частна футболна школа у нас, създадена преди точно 20 г.  

До този момент сигурни участници са тимовете на:

Пикадили, Владислав, Варненчик, Непретенциозните, Извънземните, Арарат, Холандска детелина, Дриим тим, Модера, Тринити, Навирачите,  Феър плей, Братчедите, Инженерите, Виница крю, Трошево,Бездомните, Чубаните, Зелен боб, Черните рицари, Айляците, Победа, СОД-64, Авеню, Верон и КО, Лудата банда, Неможещит, Респект, Масив атак, АФК Варна, Гранд Про,Лацио, Елегантните, Лястовичките.