В Черно море търсят отбор на Виктор Митев

Договорът за наем на младия талант на моряците и Калиакра изтече

Младият футболист на Черно море Виктор Митев, който този сезон игра като преотстъпен в Калиакра (Каварна), вече се прибра във Варна и в момента се подготвя по индивидуална програма. Виктор бе под наем при „маргарините“ до края на есенния полусезон, а от Каварна няма да разчитат вече на таланта на варненската школа, научи Varnautre.bg.

След като каварненци бяха пуснати в почивка,  Митев не бе повикан от старши-треньора на Черно море Адалберт Зафиров да се присъедини към тренировките на представителния отбор на моряците. Това означава, че едва ли Зафето ще разчита на левия атакуващ футболист, като по-всяка вероятност ще му бъде търсен отбор където да продължи кариерата си.

Причината е, че в тима вече се завърна Тодор Колев, който играе именно на позицията на Митев. Футболистът с силен ляв крак не може да бъде преодстъпен в друг клуб, тъй като наредба в БФС не го позволява. Ако на Тича решат, че няма да се възползват от услугите на Виктор, което е твърде вероятно, той ще бъде освободен.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"