Виктор Митев се върна в Каварна

Спорт

16-10-2012, 11:27

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Талантът на Черно море остава в тима на Калиакра до Нова година

Талантът на Черно море Виктор Митев, който бе изгонен от тима на Калиакра заради лоша дисциплина, се завърна в Каварна и направи вчера първа тренировка.

Както вече стана ясно, Виктор не успя да сдържи нервите си, когато бе сменен от наставника Радостин Трифонов в контролата с Черно море, само 22 минути след като се появи в игра. Последва скандал в съблекалнята, след което младият футболист бе изгонен. След разговор с изпълнителният директор Венци Маринов вчера, Митев и Трифонов са си стиснали ръцете и са забравили за случката преди седмица.

„Разбрах ме се и оставам в Калиакра до Нова година, когато ми изтича договора под наем. В разговор с Радостин Трифонов в присъствието на изпълнителния директор, треньорът ми обясни, че ще разчита на мен за оставащите мачове в първенството и за Купата на България. Стиснахме си ръцете и забравихме за случилото се“, каза пред varna.utre.bg Виктор Митев

Очаква се юношата на варненци да излезе титуляр в двубоя със Спартак в неделя за първенство.

Любопитното е, че по правилник, ако Черно море и Калиакра бяха прекратили договора за наем на Виктор, той щеше веднага да получи права за Черно море.