Пращат Виктор Митев в „Б” група

Спорт

29-05-2012, 16:43

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Светкавица вариант за юношата на Черно море

Спортно-техническото ръководство на Черно море праща юношата на „моряците” Виктор Митев в отбор от „Б” група, научи ВарнаУтре.бг

Причината е, че младокът не впечатли с играта си Стефан Генов в двубоите от първенството, в които му бе даден шанс. През сезона Митев играе за юношите Старша възраст състезаващи се в Елитната юношеска група по 19 г. През зимата отново имаше опити от страна на спортно-техническия щаб Виктор да бъде преотстъпен, като дори таланта на „моряците” изкара проби в тима на Черноморец (Поморие), но заради финансови неуредици се завърна на „Тича”.Сега вариант за Митев е изпадналият в „Б” група тим на Светкавица (Търговище), където той бе през по-голямата част на зимната подготовка, когато треньор на тима на бай Петко Матеев бе Никола Спасов.

Стана ясно още, че Черно море няма да преотстъпва футболисти в Етър. Както вече писахме, новакът в А група се е свързал със спортно-техническото ръководство на „моряците”, за да пита за футболисти, които може да вземе под наем. От Черно море са предложили няколко млади играчи, но от тима на Етър са били категорични, че им трябват само опитни футболисти и по тази причина до сделка няма да се стигне.