Стоян Георгиев отпада за мача с Етрополе

Станислав Желязков започна занимания

„Стоян Георгиев – Гаргата отпада за домакинството на Чавдар  в неделя“, това каза за Varnautre.bg наставникът Спартак 1918 Иван Найденов. Причината е, че Гаргата все още не усеща болки в областта около ребрата, след травмата, която получи в мача с Калиакра. Стоян продължава да не тренира, но изгледа тренировката на "соколите" в компанията на Боян Илиев, който все още има проблем с адуктора. Капитанът на варненци се завръща в състава след изтърпяно наказание от една среща, заради натрупани жълти картони.

„За разлика от Стоян, Илиев го броим за сигурен в неделя“, каза още треньорът на „соколите“, който в момента пътува за Силистра, където ще наблюдава двубоя между домакините и предстоящия съперник на "соколите" от Етрополе.

Стана ясно ще, че Станислав Желязков – Лъва, който бе с набита пета и не тренира от около месец, днес започна занимания. Лъва вече не чувства болки и е напълно възстановен, но едва ли ще влезе в сметките на Иван Найденов за мача в неделя, предвид дългото му отсъствие от терена.