Школата на Спартак с три победи

Старшата на соколите удари Велбъжд с 1:0 като гост

Юношите на Спартак постигнаха нова победа в Елитната група до 19 години. Футболистите на Николай Станчев успяха да излъжат с минималното 1:0 Велбъжд в мач от 10-ия кръг на първенството. Единственото попадения в мача реализира Славомир Събков. Любопитното е, че Събков е в школата на соколите едва от две години. Преди това Славомир бе в школата на градския съперник Черно море, но след като не получаваше много шансове за изява при Тодор Каменов премина на Коритото. Сега Събков е един от основните футболисти в тима на Николай Станчев, като дори се превърна и голмайстор за тима в Елитната група с 4 попадения.

Съставът на Спартак 1918: Ст. Вълчев, Сл. Славов, К. Иванов, Кр. Радев, В. Денчев, Ф. Костадинов, Г. Шопов, Д. Атанасов, Сл. Събков, Д. Минчев, Ас. Станчев (Евг. Кираджийски, Н. Арнаудов, Ив. Маринов, Г. Атанасов).

 Междувременно децата от подготвителните групи на соколите родени 2000 г., с треньор Димитър Боев, победиха Изида с 2:1, като домакин, в мач от 5-ия кръг на първенството на варненска област. Головете за варненци реализираха Никалъс Радев от дузпа и Неделин Николов. Вторият отбор състезаващ се в тази група, родени 2001 г., с треньор Димитър Митов, победиха Калиакра с 5:0 като гост. Головете за варненци реализираха Симеон Виденов – 2, Филип Иванов – 2 и Стоян Милев.