Децата на Спартак 1918 направиха учебна игра с школата на Хаджи

Спорт

05-09-2012, 08:30

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Школата на соколите и румънците имат неписан договор за сътрудничество

Децата на Спартак 1918 родени 1997 г. с треньор Димитър Трендафилов направиха учебна игра с две години по-малките от тях таланти от Академията на Хаджи.

Тя бе породена от това, че румънците имаха почивен ден на турнира Петър Боянов, който се провежда в Албена. Предвид разликата“ соколите“ нямаха проблем и спечелиха двубоя с 2:0, но играта която демонстрираха гостите впечатли директора на ДЮШ на соколите Димитър Трендафилов и неговия заместник Диян Дончев.

От преди година отношенията между ДЮШ на Спартак 1918 и академията на Георги Хаджи са доста топли, като двете страни уреждат контроли при всяка възможност. 

“Понеже те имаха почивен ден направихме една игричка в, която румънския треньор пусна в игра тези играчи, които по-малко са взели участие в турнира. Ние пък изпробвахме няколко схеми на игра преди старта на първенството на 16 септември.  Отношенията ни с румънците са затоплени имаме неписан договор за сътрудничество“, каза за ВарнаУтре.бг директорът на ДЮШ на Спартак 1918 и треньор на родените през 1997 г. млади таланти на соколите Димитър Трендафилов.