Черно море вкара шест на Септември

Спорт

27-10-2015, 14:08

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море с унизителна загуба у дома при 19-годишните

"Моряците" се класирана за1/4-финалите на турнира за Купата на БФС при 19-годишните

Броени дни след резила срещу Септември (Сф) в Елитната група до 19 години, юношите старша възраст на Черно море стовариха гнева си върху отбора на Монтана и се класираха за 1/4 финалите в турнира за Купата на БФС в тази възраст. „Моряците“ бяха с класа над съперника си в реванша на изкуствения терен на стадион "Огоста" и спечелиха с 6:0.

През първата част играта бе пренесена изцяло пред вратата на домакините, които обаче се отбраняваха добре и удържаха „зелено-белия“ щурм до почивката, която дойде при 0:0. Липсата на коцентрация в атака също лиши черноморци от гол, след като пропуснаха 4-5 изгодни положения.

През второто полувреме обаче нападението на Черно море се отпуши с пълна сила. В 55-ата минута Николай Богданов порази вратата на домакините, след асистенция на Слави Славов. Само няколко минути по-късно в игра за Черно море се появи Момчил Милков, който се превърна и в героя на деня. Той отбеляза останалите 5 попадения във вратата на домакините, показвайки изключителен голмайсторски нюх и мерник на добре обучен снайперист.

След успеха, който класира Черно море на 1/4 финал с общ резултат 11:2, наставникът Тодор Каменов заяви, че е щастлив от победата, от играта на своите футболисти и най-вече от факта, че са успяли да се отърсят от плесника, нанесен им от Септември.

Жребият за следващия етап се тегли в началото на ноември, а в петък „моряците“ гостуват на Локомотив (Пд) в среща от 11-ия кръг на първенството в Елитната група.

Съставът на Черно море: Павлин Евтимов, Александър Михайлов (70' Дениз Гюрешчи), Стоян Илиев, Николай Николаев (65' Цанко Иванов), Добромир Добрев, Ертан Томбак, Светослав Павлов, Никола Тодоров (76' Кристиян Арсовски), Николай Богданов, Марин Сираков (54' Момчил Милков), Слави Славов