Никола Спасов: Има мачове, в които не издържаме психически

ВИДЕО: Бяхме много по-смели, много по агресивни и вярващи в нашите възможности през второто полувреме

Наставникът на Черно море Никола Спасов не успя да си обясни на какво се дължи слабото представяне на неговите футболисти през първото полувреме на срещата с Левски. "Моряците" отстъпиха с 0:1 гостуването на Герена, а специалистът сподели, че има мачове, в които играчите не могат да издържат психически.

"Не съм доволен от резултата. Не съм доволен от играта, която показахме през първото полувреме. През второто изглеждахме по съвсем друг начин. Бяхме много по-смели, много по агресивни и вярващи в нашите възможности. Но не успяхме след това да компенсираме гола, който получихме в края на първата част", коментира Спасов.

"Всичко зависеше от начина, по-който футболистите влязат в мача. В никакъв случай не исках да играем по този начин през първото полувреме. Нямам обяснение защо започнахме толкова плахо и неуверено", добави треньорът на Черно море.

"Нямаше повод за притеснение. Непостоянството на чужд терен идва от самата настройка и от самочувствието на футболистите. Те трябва да играят много по-смело и разкрепостено. Има мачове, в които момчетата не могат да издържат психически", каза още Никола Спасов.