На "Тича": Новите футболисти не отговарят на очакванията

Във Варна винаги е трудно лятото, каза Никола Спасов

Треньорът на Черно море Никола Спасов за първи път се реши да коментира новите попълнения на "Тича". Специалистът бе категоричен, че те не можаха да се адаптират бързо към обстановката в клуба, както и че не отговарят на неговите изисквания.

"След първия мач от Лига Европа, който изиграхме на много добро ниво, по обективни и субективни причини не можахме да се представим по най-добрия начин. Освен срещу Славия. Играем непостоянно. От началото на сезона редуваме повече слаби срещи с добър мач, което не е добре. Не съм доволен. Най-вече от футболистите към себе си. Ние си поговорихме сериозно, че по този начин няма как да ни се случат добри неща. Докато не свърши лятото съм сигурен, че ще ни бъде трудно. Във Варна винаги е било трудно лятото", каза Спасов.

"Сигурен съм, че футболистите осъзнават, че трябва да играят за клуба, за себе си и феновете. Нормално е нашите привърженици да не са доволни".

Нямаме поставени цели от ръководството. Истината е, че ние самите си поставяме цели - да играем всеки мач за победа. Нямаме притеснения от шефовете. Единственото, което искат от нас е да направим едно спокойно и добро първенство. Естествено, че и те се стремят да ни помагат в това отношение. Всичко зависи от нас - от мен и футболистите. За момента не го показваме в мачовете от началото на първенството по различни причини. Имахме и нещастно стечение на обстоятелствата. Има проблеми с новите футболисти. Не можаха много бързо да се адаптират и не отговарят на моите очаквания. Опитваме се да станем по-добри", каза още треньорът на Черно море.