Спасов: Ще се раздадем, за да спечелим Суперкупата

Спорт

11-08-2015, 12:59

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Възможностите на нашите футболисти са такива, че абсолютно във всяка една среща трябва да играят на максимума на възможностите си

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели очакванията си предстоящия мач за Суперкупата, който е утре в 20 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

"Има настроение в отбора. Важното обаче е когато се играят мачовете това настроение да преминава в концентрация и да се раздават максимално. По принцип това, което винаги съм искал, е футболистите да бъдат по-агресивни и да се раздават максимално. те го знаят, но и да не са го знаели досега вече разбраха, че няма как да се получат положителни резултати ако във всяка една среща не влизат максимално концертирани. Възможностите на нашите футболисти са такива, че абсолютно във всяка една среща трябва да играят на максимума на възможностите си, за да печелим точки".

"Мисля, че Лудогорец не могат да избягат много от моментното си състояние за предстоящата среща. Това е най-силният отбор като футболисти и като селекция. Във всеки един мач могат да те победят".

"При всички положения очаквам да са мотивирани футболистите в мача за Суперкупата. Със сигурност е останало доброто усещане след спечелването на Купата на България. Ще дадем всичко от себе си да спечелим и този трофей".