Мишо Венков: Ще играем на финала, за да вземем трофея и да зарадваме ръководството и публиката

Силната в нашия отбор е агресията и себераздаването, каза още защитникът

Левият бранител на Черно море Мишо Венков бе изключително доволен от успеха с 5:1 на неговия тим над Локомотив (Пд), в пърия 1/2-финален мач от турнира за Купата на Българуя. Венков сподели, че ще направят всичко възможно да донесат трофея във Варна, за да зарадват ръководството и публиката.

"Всеки един от моите съотборници игра на върха на възможностите си, все пак играехме и се борихме за финал. Всеки един беше на най-доброто си ниво и заслужено победихме Локомотив Пд. Нашата схема отдавна я практикуваме с трима защитници. Няма проблеми, важното е във всеки мач да излизаме мотивирани и концентрирани. Това е силната в нашия отбор – агресията и себераздаването. Излезем ли 1 процент по-отпуснато, берем големи ядове. Мисля, че днес играхме добре и този мач ще ни даде самочувствие", коментира пред Diema sport Михаил Венков.

"Има още много вода да изтече до трофея, има и втори мач-реванш, нека държим добро ниво, да се подготвим добре. Далече е този мач – финалът. Но аз вярвам, че ще играем на финал и ще направим всичко по силите си, за да вземем трофея и да зарадваме ръководството и публиката", каза още Венков.