Трико ще играе в Калиакра, в Каварна чакат и Радо Тодоров

Спорт

06-08-2014, 21:38

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак 1918 удари Тополи с 3:0

Кайзера: В Спартак има доста въпроси за изясняване

Почти всички, разтрогнали със Спартак, си намериха отбори

Доскорошният играещ помощник треньор в Спартак 1918 и капитан на тима Траян Дянков ще носи екипа на Калиакра в Североизточната "В" група, научи Varnautre.bg. Трико разтрогна договора си със "соколите" преди по-малко от седмица, заради финансовия колапс, в който изпаднаха варненци. Очаква се в близките дни към каварненци да се присъедини и опитният Радо Тодоров, който все още не е разтрогнал със спартаклии, тъй като изчаква развитие около тежкото положение в клуба.

Между другото почти всички футболисти на Спартак, които се разделиха с варненци по взаимно съгасие, вече си намериха отбори. Младият Илиян Неделчев се присъедини към дубъла на Черно море, Иван Минчев подсили тима на Монтана, а Боби Борисов, Ники Ботев и Тодор Гочев ше играят за ФК Бургас.

Нападателят Деян Христов, който бе и основен голмайстор за варненци през миналия сезон и дори в контролите от предсезонната подготовка, ще рита за Черноморец Бургас. Той дори взе участие в първия мач на бургазлии с Монтана (1:2). При него е и централният бранител Петър Патев. Петър Казаков е във Верея, а Тихомир Трифонов е почти сигурно ново попълнение в Банско. Вратарят Ивайло Яначков пък се завърна в Сливнишки герой, където все още изчаква по-добра оферта.

Валентин Веселинов пък е на проби в Гърция, а Станислав Желязков - Лъва почти сигурно ще играе във третодивизионния Черноморец (Балчик). Лъвчето вече направи няколко тренировки с тима на Георги Иванов - Геша, но все още изчаква развитие около други две оферти. Единствените, които все още нямат сигурен тим са бранителят Тихомир Трифонов, Янаки Смирнов и Николай Костов.