Спартак 1918 удари Тополи с 3:0

Спорт

06-08-2014, 19:55

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ивайло Русев, Динко Динков и Христо Иванов бележат за "соколите"

Отборът на Спартак 1918 успя да победи четвъртодивизионния Тополи с класическото 3:0 в конролна среща уграна на СК "Локомотив". Попаденията за "соколите" реализираха Ивайло Русев, Динко Динков и Христо Иванов. В проверката взеха участие Славомир Събков, Тодор Николов, Тодор Маринчев, Ивайло Русев, Георги Щерев, Константино Хавелев, дошлият от Бяла Пламен Иванов и новите попълнения Валери Валериев от Русе и юношата на Черно море Петър Петров. В състава започна и дошлият на проби Дейвид, но бе сменен още в 10-ата минута.

Отборът бе попълнен от футболисти, родени 1997 г. от школата на спартаклии. Треньорът на този набор пък влезе в ролята на главен съдия, тъй като за срещата не бяха повикани професионални рефери.

По всяка вероятност това ще е и отборът, който ще излезе срещу Добруджа в неделя, разбира се ако до тогава не не се намерят по-качествени играчи.

Съставът на Спартак 1918: Константин Хавалес, Георги Щерев, Петър Петров, Тодор Николов, Славомирв Събков, Тодор Маринчев, Валери Валериев, Синан Бейхан, Дейвид (10-Кристиян Калудов), Ивайло Русев, Пламен Иванов