Черно море се раздели с Атанас Илиев

В Черно море търсят отбор на нападателя Атанас Илиев, където юношата на варненската школа ще играе редовно, научи Varnautre.bg. Новината се разпространи бързо, след като стана ясно, че нападателят Миро Манолов официално се е завърнал на Тича.

Днес сутринта юношата на Морето е бил извикан при шефовете на Тича, които са му обяснили, че ще се опитат да му намерят отбор, където да играе редовно. Все още няма яснота дали Илиев ще разтрогне с клуба по взаимно съгласие, което е по-вероятно, или ще бъде преотстъпен, но така или иначе на него няма да се разчита през сезона.

Потърсен за коментар наставникът на "моряците" Сашо Станков нито потвърди, нито отрече тази информация. "При всички положение за Наско е най-добре да отиде някъде, където ще играе редовно. Със сигурност останалите млади играчи остават в отбора", сподели Станков.

Иначе, състоянието на Мишо Венков продължава да притеснява специалиста начело на Черно море. Той сподели, че Венков все още се готви на облекчен режим, и че все още е рано да се каже дали ще отпише напълно левият краен бранител за мача с Берое.