Миро Манолов официално се завърна в Черно море

Феновете посрещат новината със смесени чувства

Нападателят Миро Манолов официално вече е футболист на Черно море. Както Varnautre.bg първи съобщи, таранът се готвеше с дублиращия тим на "моряците", като се надяваше шефовете на Тича да му предложат договор. В крайна сметка това се случи, след като на практика варненци нямат алтернатива на Бакари, който освен, че се възстановява от операция от херния е и наказан за две срещи от новия сезон.

Веднага след като се появи информацията за възможността Миро да се завърне на Тича, част от феновете на Морето подскочиха. Причината за тяхното недоволство е бурната радост на Миро Мановлов след гола, който реализира във вратата на "моряците" в Ловеч, който се оказа и победен за тогавашния тим на тарана Литекс (2:1).

Относно завръщането на Миро Манолов в Черно море шефът на фенклуба на варненци Иван Михайлов сподели: Това е добра опция за нас. Въпреки всичко Манолов е по-добър вариант от Живко Петров, а защо не и от Бакари".

Миро Манолов ще бъде картотекиран за първия мач на Черно море за новия сезон, като все още не се знае дали ще вземе участие в срещата с Берое в Стара Загора. Двубоят е в неделя от 20 ч.

Както е известно, нападателят бе на "Тича" от началото на 2007 г. до миналото лято. За този период от време изигра 119 мача, в които реализира 32 гола. Точно преди година премина в Литекс, където през миналата кампания записа 30 мача и вкара 3 попадения.