Гонзо: Срещу Лудогорец излизаме за достойнството на Черно море

Липсваха сериозните контузии през целия сезон и това ни даде шанс да държим едно високо ниво

Треньорът на Черно море Георги Иванов не изпитва притеснения преди мача с Лудогорец в неделя, независимо, че ще бъде лишен от услугите на четирима основни играчи. Той няма да може да разчита на наказаните Бакари, Бергонси, Коконов и Китанов. Въпреки, че мачът се очертава като протоколен, Гонзо вярва, че „моряците” излизат за честта си, както и да изпитат удоволствие от играта.

"Въпреки, че имаме кадрови проблеми преди мача с шампиона Лудогорец, за притеснение изобщо и дума не може да става. Мачът се очертава като протоколен. Лудогорец е шампион, ние сме на 6-а позиция и по-напред не можем да мръднем. Излизаме за нашата чест и да играем така, че да изпитаме удоволствие от последния мач, който ще бъде без напрежение”, смята Гонзо.

"Предвид наказаните играчи ще имаме проблеми във всички линии. Единствено защитата остава цяла, на всички други позиции имаме проблеми. Добре е, че тези хора, които получиха картони няма да участват само в последния мач. Липсваха сериозните контузии през целия сезон и това ни даде шанс да държим едно високо ниво и да не излизат основни играчи от състава”, продължи Иванов.

"Срещу Лудогорец не трябва да играем под нивото си. Все пак съм убеден, че в последния мач, който ни предстои момчетата, ще покажат същото желание, както досега и ще искат да запазят достойнството на клуба, както и собственото такова”, завърши Гонзо, който след края на сезона се връща на "Герена".