Черно море подава жалба срещу Георги Димитров

Спорт

28-04-2014, 13:04

Снимка:

Varnautre.bg / Архив

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гонзо: Чиста дузпа и червен картон за Мболи

Черно море загуби от ЦСКА в София

Моряците имат претенции за неотсъдена дузпа в 60-ата минута, както и други спорни положения

Ръководството на Черно море ще подава жалба срещу съдийството на младия рефер Георги Димитров, който надува свирката на мача на моряците с ЦСКА. Босовете на клуба са останали крайно разочаровани от отсъжданията на столичния рефер по време на срещата на стадион "Българска Армия".

Варненци загубиха мача с 0:2, като при този резултат в 60-ата минута Димитров не свири "нарисувана" дузпа за Черно море за нарушение срещу Иван Коконов.

В жалбата ще бъдат описани и други моменти, според които "моряците" смятат, че са били ощетени. След края на двубоя треньорът Георги Иванов - Гонзо осъди действията на хората в черно и настоя за промени в Съдийската комисия.

На "Тича" се надяват Съдийската комисия към БФС да изгледа внимателно спорните ситуации по време на срещата между ЦСКА и Черно море и ако сметне, че има нарушение на правилника, арбитърът Георги Димитров да бъде наказан.

Припомняме, че преди няколко кръга при гостуването на Левски на "Герена" съдията Христо Ристосков също не посмя да даде дузпа за "зелено-белите" за явно нарушение срещу Валери Домовчийски.