Боби Манджуков остави две сирачета

За последно бизнесменът бил с голямата си дъщеря Анжелика във Варна тази събота

Смъртта на бизнесмена от Варна Борислав Манджуков остави кръгло сираче 10-годишната му дъщеря. Анжелика живее с баба си и дядо си - родителите на майка й Галя. Детето е в трети клас в едно от частните училища във Варна. Мария и Калуди Пееви отглеждат сами внучка си във фамилната си къща над Евксиноград. Тя е тяхна единствена радост и грижа, след като и двете им дъщери са покойници - Дарина загива в катастрофа преди 14 години, а майката на Анжелика почина в болницата през януари миналата годината след усложнения от цироза.

Момиченцето се видяло за последно с татко си тази събота. Манджуков дошъл във Варна по бизнес и отишъл да я вземе от къщата на баба й и дядо й. "Заведе я в мола, да се видят и с другатата й баба, майка му Евгения. Тя там има магазин за обувки", сподели пред репортер на Varnautre.bg тъстът на Манджуков Калуди Пеев. "Прекараха деня заедно. Аз след това не съм го чувал, малката говори с майка му, днес следобед. Радваше се, че ще бъдем всички заедно на Великден. Трябваше да се съберем на хотела му – "Еделвайс", припомня си събитията от последните дни дядото на Анжелика и добавя: "И на Нова година бяха заедно. В комплекса на Боби - Роял, а ние си бяхме вкъщи".

Освен Анжелика Борислав Манджуков оставя и още едно сираче. В София той има дете на една годинка, от втората си жена, която е родом от Казанлък, научи Varnautre.bg

Борислав Манджуков вероятно ще бъде погребан във Варна, тъй като си е варненец, и тук живеят майка му и сестра му Моника, предполага тъст му.