Черно море без юноши срещу ЦСКА

Вижте групата за мача в неделя

Нито един от юношите на Черно море, трениращи с представителният тим от началото на годината, няма да попадне в групата за двубоя от 2-ия кръг от плейофите на ТОП7 в "А" група, научи Varnautre.bg. Всички млади таланти на "моряците" ще са на разположение на Морето в Елитната група до 19 г. Варненци отпътуваха за Пловдив днес по обед, където утре в 14 ч. ще излязат срещу връстниците си от Ботев в среща от 20-ия кръг.

Така за ЦСКА Георги Иванов ще направи само една промяна в групата от мача с Литекс (0:0) от първия кръг. На мястото на наказания Дани Георгиев, който ще пропусне две срещи за Черно море заради девети жълт картон, в групата се завръща нападателят Бакари. Той изтърпя своето наказание и е крайно амбициран да се разпише във Вратата на "армейците", както го направи в последния мач между двата тима този сезон. "Моряците" победиха с 2:1 на "Тича" след голове на Симеон Райков и Бакари от дузпа. Утре варненци ще проведат една тренировка следобед, след която Гонзо ще качи отбора на лагер в к.к. Св. Св. "Константин и Елана".

Групата на Черно море:
Георги Китанов, Ник Дашев, Сашо Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Михаил Венков, Стефан Станчев, Еденилсон Бергонси, Бекир Расим, Димо Атанасов, Тодор Паланков, Иван Коконов, Стенли Окоро, Георги Божилов, Бакари, Валери Домовчийски, Атанас Петров.