"Слаб и тенденциозен съдия" свири Черно море - ЦСКА

Спорт

20-03-2014, 15:58

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Директивата в Черно море - бой над ЦСКА

Очакват пълен стадион в неделя

Александър Костадинов от София бе избран от съдийската комисия към БФС за главен арбитър на срещата от 28-ия кръг на А група между Черно море и ЦСКА. Негови помощници ще са Цветан Трифонов и Николай Георгиев, а за четвърти рефер бе определен Георги Ковачев. Събитията зад двете врати пък ще следят Стефан Павлов и Мартин Богдев.

Любопитното е, че този рефер не е свирил на моряците повече от година. Последният двубой, който е ръководил този рефер е при загубата с 0:1 от Локо (Пд) през ноември 2012 г. Тогавашният треньор на Черно море Адалберт Зафиров имаше претенции към отсъжданията на рефера. "Естествено голяма роля за загубата изигра и присъствието на главния съдия на терена. Той беше водещата фигура през цялото второ полувреме. Беше неадекватен, тенденциозен и слаб съдия. Не знаеше какво отсъжда и какво прави на терена“, коментира тогава Зафиров.

Срещата на моряците с ЦСКА е в неделя от 15,45 часа на стадион "Тича" във Варна, като предварителните прогнози са клубното съоръжение на "моряците" да се напълни. Предвид това, че двубоят се води рисков ще се охранява от 100 полицаи и 20 жандармеристи, съобщиха от полицията.