Гонзо попълва групата с юноши

Спорт

07-03-2014, 13:56

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Запалиха" телефоните на "Тича"

Никола Спасов: Черно море пак в тройката, защо не!

Александър Попов, Петко Цанков и Мартин Костадинов пътуват с моряците за Любимец

Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо определи 18-те на които ще разчита за мача с Любимец в неделя. Както вече стана ясно, Гонзо няма да може да разчита на наказаните Бакари, Стефан Станчев и контузения Мишо Венков. Венков се удари на тренировка при неволен сблъсък с Иван Коконов. Кракът на левия краен бранител е обездвижен с ботуш, но от лекарския щаб на варненци се надяват, че той ще е готов още за следващия мач на Морето.

Така утре Гонзо ще качи в клубния автобус трима от юношите, които тренират с представителният тим от началото на зимната подготовка. Това са Александър Попов, Петко Цанков и Мартин Костадинов, научи Varnautre.bg. Много вероятно е някой от тях да започне като титуляр двубоя с Любимец.

Отборът пътува утре сутринта за Свиленград, където следобед ще проведе едно занимание. В неделя преди мача ще акостира в Любимец за сблъсъка в 15,30 ч.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Ник Дашев, Сашо Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Еденилсон Бергонси, Дани Георгиев, Тодор Паланков, Иван Коконов, Димо Атанасов, Бекир Расим, Валери Домочвийски, Георги Божилов, Слави Сталев, Атанас Илиев, Александър Попов, Петко Цанков и Мартин Костадинов.