Никола Спасов: Черно море пак в тройката, защо не!

Спорт

07-03-2014, 12:36

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На Тича разполагат с качествени играчи

"Не съм говорил с никой от Черно море, никой не ме търсил", обяви Спасов пред SportONline.bg относно появилата се днес в медиите информация, че специалистът може да замени Георги Иванов-Гонзо на Тича.

"Принципно съм готов за оферти не само от там, но и от всички други отбори. Бих се завърнал в Черно море, аз нямам проблем с тима.

"По мои наблюдения, въпреки че имаше напуснали футболисти през зимата, отборът успя да запази облика си. Има качествени играчи в състава, а освен това има и резерви, които са добри като футболисти и могат да заменят титулярите. По мое мнение обаче резервната скамейка е малко къса и това е един вид минус".

"Все пак очаквам Черно море да доиграе спокойно сезона в "А" група".

Запитан, дали според него варненци могат да направят отново пробив в тройката и да играят в Европа, Спасов отговори оптимистично.

"Защо не? Това обаче може да стане евентуално през следващия сезон. Ако се направи една добра лятна селекция отборът отново ще може да играе като равен с равен срещу големите тимове и тогава всичко е възможно, макар че наистина в момента конкуренцията е много голяма".
Вижте още за случващото се в Черно море в SportONline.bg.