Черно море играе с дубъла на Терек от 17 ч. днес

Спортно-техническият щаб на варненци правят всичко възможно моряците да изиграят предварителния брой проверки на турска земя

Отборът на Черно море ще изиграе днес третата си проверка от лагера в турския курорт Алания. Двубоят е срещу дублиращия отбор на Терек Грозни от 17 ч. и ще се играе на осветление. Не се очакват големи промени в стартовия състав на Георги Иванов, който в първите два мача срещу Хърватски Драговоляц (1:0) и седмия в казахстанското първенство Атирау (1:1) бе един и същ.

Единствената разлика в 11-те бе на десния бек, където в първия мач като титуляр започна Стефан Станчев, а във втория - Сашо Александров. Няма да е изненада обаче, ако сред титулярите започне някой от юношите от школата, които играха на ниво в мача с Атирау и оставиха страхотно впечатление в наставника на "моряците".

Много трудно варненци намират съперници в турския курорт. Проблемите на Морето относно контролите идват от факта, че моряците късно взеха решение за лагера в Алания. В момента спортно-техническият щаб на варненци правят всичко възможно за да изиграят предварителния брой проверки на турска земя, за да не се обезсмисли пътуването на тима до Турция.