Илко Станчев хвали футболистите

ВИДЕО: Спартак няма да ходи на лагер в Албена

Треньорът на вратарите в Спартак 1918 Илко Станчев похвали футболистите за представянето им по време на първата контрола на отбора за 2014 г. Станчев разкри, че продължава работата по селекцията на отбора за пролетта, като се търсят опитни футболисти на различни постове.

"Условията бяха много добри, а домакините се бяха постарали много за това. Теренът беше изчистен, нямаше лед. Изключение правеше вятърът, който бе доста силен. Момчетата, които взеха участие в мача, с изключение на Георги Глушков и Мурад Салим, се представиха много добре за етапа, в който се намираме. Сглобяването на отбора е много сложен процес. Ние сме в началото все още. Доволни сме от желанието и старанието на футболистите. Имахме намерения Гушков и Мурад да влязат, но времето не стигна, тъй като съдията свири по-рано мача, за да можем да пътуваме нормално. Беше негова лична преценка. Продължаваме в същия състав".

Относно турнира "Албена къп 2014" Илко сподели - "Няма да ходим на лагер в Албена. Ще се готвим в домашни условия. За мачовете си правим организация, отиваме и играем".

"Идеята на Атанас Атанасов е набелязаните от него футболисти, ако имаме възможност да ги привлечем, първо трябва да дойдат тук и да разговаряме. Дали ще подпишат веднага или ще останат тук за ден - два, е уговорка между треньорите и самия футболист. При всички случаи Атанасов иска да привлече още няколко играчи на различни постове. Сигурен съм, че ако дойде някой опитен футболист, който играе на друг пост освен вътрешен халф и нападател, Атанасов няма да го върне", завърши треньорът на вратарите в Спартак.