В Спартак забравиха за опериран футболист

Бранителят, който в момента е в болнични, ще се срещне с Орела и Антон Фажев другата седмица

Забравеният от новия спортно-технически щаб на Спартак 1918 и УС на "соколите" централен бранител Ивайло Русев се възстановява добре от операция. Русев претърпя интервенция на бял дроб в клиника в София, а преди два дни свали конците и започна раздвижвания. Очакванията на докторите са защитникът да започне нормален тренировъчен процес към средата на февруари, като преди това той ще премине функционални изследвания и ще представи резултатите в клуба.

Русев ще дойде във Варна след седмица, за да се запознае лично с новия треньор Атанас Атанасов - Орела и неговия щаб и да им припомни, че все още в Спартак има футболист с името Ивайло Русев. Бранителят, който в момента е в болнични ще проведе разговор и с председателя на УС клуба Антон Фажев.

Varnautre.bg припомня, че през средата на септември централният бранител бе приет по спешност в болница "Света Анна" във Варна със спукан бял дроб и опасност за живота. В последствие на играчът на "соколите" бе направена лека хирургическа интервенция, като докторите бяха категорични, че сериозната операция бе необходима, за да се реши проблемът кардинално. Припомняме, че лечението на футболиста е поето от самия него, а не от Спартак.

Жалко е когато един клуб забрави за свой футболист, който е в тежко положение. Varnautre.bg се надява, че УС на Спартак и спортно-техническият щаб на "соколите" няма да прехвърли задълженията, които имат към Русев, на старото ръководство и стария треньор Георги Иванов-Геша, както вече това се случи със заплатите на играчите носили екипа на варненския клуб през първия полусезон.