Трима нови чакат в Спартак до дни

Орела планира още две проверки

Новият треньор на Спартак 1918 Атанасов Атанасов - Орела чака трима нови футболисти да се присъединят към лагера на соколите до края на седмицата. Те се подвизават на позициите вътрешен халф, външен полузащитник и нападател. Новото попълнение в тима на варненци Мурат Салим поднови тренировки на облекчен режим, след като обърна глезен през миналата седмица и не тренира до днес.

Разбра се още, че Атанасов е получил покана за контролна среща с румънския Спортул Студенцеск, която трябва да се изиграе на 16 февруари. Треньорският щаб обаче все още умува дали да играе срещу тима, който се води от легендата Мариус Лакатуш. Такава проверка обаче е малко вероятно да се състои по ред причини. Другата опция пред Орела е приятелски мач с елитния Нефтохимик, като евентуалният двубой ще се играе дни преди началото на пролетния полусезон в Б група.

За момента Спартак е уредил две контроли. На 29 януари Траян Дянков и компания гостуват на Черноморец в Бургас, а на 22 февруари срещат Несебър. От 3 до 12 февруари “соколите” ще участват в турнира “Албена Къп”, където имат гарантирани 4 мача.