Двама ст.- треньори извеждат Спартак на първата тренировка

От УС молят Геша за разбиране

Невиждан куриоз е напът да се случи на първата тренировка на Спартак 1918. На заниманието на "соколите", което е първо за 2014 г., се очакват двама старши треньори. Георги Иванов-Геша все още има действащ договор с клуба и със сигурност ще бъде на стадиона във вторник за сбора за началото на зимната подготовка. Тогава се очаква отборът да бъде изведен от Атанас Атанасов-Орела, като преди заниманието той трябва да бъде представен официално за треньор на соколите.

Всичко това ще се случи, разбира се, ако до утре шефовете на соколите не изплатят неустойката на Геша, заложена в договора при евентуалното му предсрочно прекратяване, или не му предплатят заплатите до края на контракта.

"Имам действащ договор с клуба. Така че със сигурност ще ме видите на първата тренировка във вторник. Няма как, при положение че все още се водя на работа в клуба. Аз съм длъжен да си изпълнявам задълженията, защото не искам да бъда уволнен дисциплинарно, каза пред Varnautre.bg Георги Иванов-Геша.

Стана ясно още, че от УС на Спартак 1918 искат Геша да прояви разбиране и да изчака до началото на първенството, когато се очаква финансовото състояние на клуба да се подобри. През седмицата Иванов е имал среща с председателят на УС Антон Фажев, който е уверявал Геша, че до началото на март ще му бъдат изплатени заплатите до края на контракта.