С коледно парти треньорите в школата на Спартак изпратиха 2013 г.

Треньорите от школата на Спартак 1918 изпратиха 2013 г. с коледно парти. Празненството се проведе в петък в кафе-театър Moulin Rouge, на което собственикът е приятел на ДЮШ на "соколите". На празненството присъстваха наставниците на всички гарнитури в школата. Събитието уважиха и най-опитните - Румен Димов и Тодор Попов.

2013 г. ще се запомни с това, че ръководството на ДЮШ на Спартак направи доста реформи в академията на СК Локомотив. Слабите резултати, които постигаха талантите на варненската академия през миналия сезон, както и сериозното преминаване на млади таланти от школата на "соколите" към други академии, накараха шефовете да подмладят треньорския колектив в школата.

"Това бе една стъпка, която сметнахме за крайно необходима за развитието на нашата школа. Нашата цел е насочена в това да се да работи правилно за да се развиват децата. Когато липсват резултати ще правим промени, докато напипаме формулата за оптимална работа с младите", коментираха от Спартак.

На празненството не присъства никой от представителния тим на "соколите", въпреки че от школата бяха изпратили покана и на щаба на мъжката формация.