Спартак изпраща 2013 г. с коледно парти

Спорт

17-12-2013, 17:27

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Уникални календари в школата на "соколите"

Треньорите от школата на Спартак 1918 ще изпратят 2013 г. с коледно парти в края на седмицата. Празненството ще е в петък и ще се проведе в известно варненско заведение, на което собственикът е приятел на ДЮШ на "соколите". Освен наставниците на различните гарнитури от академията на варненци поканени са и треньорския щаб на представителния тим в лицето на Георги Иванов-Геша и Стефан Дончев.

2013 г. ще се запомни с това, че ръководството на ДЮШ на Спартак направи доста реформи в академията на СК Локомотив. Слабите резултати, които постигаха талантите на варненската академия през миналия сезон, както и сериозното преминаване на млади таланти от школата на "соколите" към други академии, накараха шефовете да подмладят треньорския колектив в школата.

"Това бе една стъпка, която сметнахме за крайно необходима за развитието на нашата школа. Никой няма да се съобразява с имена. Нашата цел е насочена в това да се да работи правилно за да се развиват децата. Когато липсват резултати ще правим промени, докато напипаме формулата за оптимална работа с младите", каза пред Varnautre.bg шефът на ДЮШ на Спартак 1918 Диян Дончев.

Очаква се в края на седмицата да станат готови и календарите на всички възрастови групи за 2014 г, които са с уникален дизайн, похвалиха се от ДЮШ на Спартак.