Георги Илиев: Черно море не отстъпва на никой от седмицата

"В София и Разград показахме, че сме колектив"

Капитанът на Черно море Георги Илиев говори пред Sportonline.bg за силните игри на "моряците" от началото на шампионата, за амбициите на отбора преди плейофите в "А" група. Той не изключва възможността Черно море да се бори за място в евротурнирите.
"Черно море не отстъпва на никой отбор от първата седмица. Победихме у дома ЦСКА, Левски Лудогорец и Локомотив(Пд). Ще играем за трите точки и в предстоящия мач срещу Ботев с който завършва за нас тази футболна година. Ще излезем за победа във Варна и срещу Литекс след Нова година в предпоследният 25-и кръг преди плейофите",заяви плеймейкърът на "моряците" Георги Илиев.

"Тази есен показахме постоянна игра и като гости, и не случайно взехме ремита в София и Разград срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец. Като ние може да съжаляваме, че не победихме в тези срещи. Оказахме се костелив орех защото сме изградили много добър колектив. Има голямо разбирателство между нас и треньора Георги Иванов. Футболът не е индивидуален спорт, и когато всички си помагат, нещата стават", обяснява Илиев.

"Независимо, че имаме добър аванс пред Берое, които са осми, продължаваме да търсим увеличаване на точковият актив. Ще ни е нужен и след това за предстоящите плейофи", сподели Илиев.

"Не крием надеждата да се наредим сред отборите които ще търсят място в квалификационните кръгове за Лига Европа. На терена ние показваме, освен непримирим дух, също и разнообразие в играта, което ни помага да преследваме нашите цели" убеден е Георги Илиев.