Директива в Спартак: Пари няма, който иска да играе, който не - да си ходи

В понеделник соколите се събират за последно в този състав

Отборът на Спартак 1918 се събира за последно в този състав в понеделник в 16 ч., научи Varnautre.bg. Наставникът на соколите Георги Иванов-Геша ще разкрие пред играчите нова директива спусната отгоре. За да няма повече "циркове" от рода на този вчера, при който мъжете отказаха да играят, а срещу Хасково излязоха юношите, на играчите ще им бъде даден избор - да доиграят сезона без пари, както и до сега, или който не иска е свободен да си ходи. В Спартак очакват поне 7-8 футболисти да останат в клуба до края на сезона, а групата за оставащите три мача ще бъде попълнена с юноши. Първата тренировка почти сигурно ще се проведе във вторник.

Разбра се още, че прибралият се в София Георги Коруджиев е готов да играе, ако му бъде платена квартирата до края на сезона. Другият заминал си футболист Благой Пасков пък е категоричен, че за него Спартак вече е минало.

В момента в клуба от Селиолу има 15 футболисти, като в понеделник ще стане ясно кои от тях ще доиграят сезона при тази ситуация и кои ще разтрогнат договорите си в БФС по вина на клуба, за неизплатени заплати.