Батков: Гонзо, връщай се в Левски

Босът готов да изгони Наско Сираков начаса при "да" от Иванов

Тодор Батков направи поредното си управленско салтомортале, опитвайки се да върне обратно в Левски Георги Иванов-Гонзо. Отчаян от пълното безсилие на сегашното ръковдство да изведе 'сините" от най-тежката криза в стогодишната им история, босът се е хванал като удавник за сламка и през 2-3 часа звъни на Гонзо, за да го моли да се върне, твърди "Галерия".

Батков е готов веднага да жертва Наско Сираков, за да привлече Иванов. Всичко това щеше да е напълно нормално, ако не беше трагикомично, защото именно орденосецът се раздели с любимеца на Сектор Б. Адвокатът се поддаде на фейсбук атаката от страна на Наско Сираков и на претенциите на мърморещия Илиан Илиев за смяна на Гонзо. Сега треньорът прави шеметна кариера като треньор на Черно море, вкарвайки неочаквано за всички варненския тим в битката за първите три места.

В същото време откакто пое спортно-техническата власт на "Герена", Сираков демонстрира пълна управленска немощ. Голмайсторът на "сините" за всички времена постоянно пишеше във фейсбук колко се срамува от играта на отбора, докато Гонзо водеше тима. Сега, когато всичко зависи от него, е докарал Левски до ситуация да се бори за оставане в "А" група.

Идеята на Батков Гонзо да се върне, а Наско да си тръгне, не е най-удачната, защото Георги Иванов едва ли ще се навие да си остави работата в Черно море недовършена. На всичкото отгоре любимецът на Сектор Б няма намерение да оставя треньорството, за да лапне пурата и да се прави на директор от ложите на стадиона. Той иска да е треньор, а в момента Левски си има достатъчно стойностен специалист начело на отбора.